ILLESPAL - Societat Balear de Cures Pal·liatives

Reconeixement de la categoria professional de cures pal·liatives

SECPAL ens ha fet arribar la nota de premsa emesa als mitjans de comunicació sobre l\’anàlisi realitzat a partir de les nostres explicacions sobre la situació que existeix a cada comunitat en relació al reconeixement de categories professionals i/o places específiques de Cures Pal·liatives. Teniu a la vostra disposició el document sobre la categoria professional de Cures Pal·liatives, elaborat per SECPAL, així com un gràfic elaborat  mitjançant el Programa Atlantes del ICS-Universidad de Navarra (Atlas de Cuidados Paliativos en Europa) que permet visualitzar la situació d\’Espanya respecte a la resta d\’Europa en relació a l\’existència de processos d\’especialització en Medicina Pal·liativa.

Comparteix

Més articles

Noves Xerrades Divulgatives

Noves xerrades del projecte divulgatiu per donar a conèixer les Cures Pal.liatives com necessitat i dret de tots i per tots a un moment de

DIA MUNDIAL DE LES CURES PAL·LIATIVES

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Cures Pal·liatives, IllesPal, juntament amb el Centre Coordinador del Programa de Cures Pal·liatives, donarà a

También usamos cookies. Por favor, haz click en «Aceptar» para poder seguir navegando por el sitio web con todas las funcionalidades.    Más información
Privacidad