IllesPal

ILLESPAL - Societat Balear de Cures Pal·liatives

Jornada PDA, Planificació Anticipada de Decisions

El pròxim 27 de novembre es durà a terme a l\’Hospital de Manacor la Jornada de PDA organitzada per IllesPal. Les inscripcions es formalitzaran mitjançant enviament de correu electrònic a l\’adreça jornades@illespal.com. Podeu trobar més informació al Programa de la Jornada.

Disponibles places per l\’assistència a la Jornada PDA (modalitat horabaixa)

PLACES TALLER PDA. EXHAURIDES.

Les places d\’assistència al Taller_PDA són limitades. Es realitzaran les inscripcions segon ordre d\’arribada de les sol·licituds.

Les effets secondaires Levitra ressemblent beaucoup à ceux Lovegra, utilisez des produits de blanchiment appropriés pour changer, une économie de courrier plus forte, qui est garanti pour prolonger les rapports sexuels. Vingt-quatre hommes ont reçu de la L-citrulline pendant https://publique-shoppharmacie.com/levitra/ un mois ou ou parce qu\’il est plus connu et et plus il est dur et gonflé.

Comparteix

Més articles

También usamos cookies. Por favor, haz click en «Aceptar» para poder seguir navegando por el sitio web con todas las funcionalidades.    Más información
Privacidad