IllesPal

ILLESPAL - Societat Balear de Cures Pal·liatives

Què poden aportar les Cures Pal·liatives a altres professionals en contacte amb la mort, més enllà de l\’àmbit clínic?

El pròxim dilluns 23 d\’octubre en horari de 18 a 19 h, a l\’aula Pare Catany (Recinte Hospital Psiquiàtric), Juan Pablo Leiva, metge de l\’Equip d\’Integració i Suport Hospitalari d\’Atenció Pal·liativa de l\’Hospital de Manacor, ens presenta un programa de formació realitzat basant-se en un estudi qualitatiu amb bombers. No és necessari fer inscripció.

L\’objectiu és l\’entrenament d\’aquests professionals davant sinistres fatals, per promoció de la salut amb impacte a nivell professional, de l\’equip, de la víctima i de la seva família. L\’entrenament es troba en fase d\’implementació pels Bombers de Mallorca.

Poster sessió 23102017

 

Comparteix

Més articles

También usamos cookies. Por favor, haz click en «Aceptar» para poder seguir navegando por el sitio web con todas las funcionalidades.    Más información
Privacidad